Onze prijzen

Bij Horst World Kitchen in Horst kunt u genieten van een keur aan wereldse smaken tegen opmerkelijk aangename prijzen.
Ons speciale All-in-Dinner concept stelt u in staat ongelimiteerd te genieten van onze internationale gerechten, inclusief een breed scala aan drankjes binnen uw gekozen arrangementsduur.

Maandag t/m Donderdag

2,5 uur arrangement
34
95
Per persoon
 • Inclusief Frisdranken, Sappen
 • Inclusief Bier, Wijn
 • Inclusief Koffie, Thee
 • Half uur extra? €4,-

Vrijdag t/m Zondag*

2,5 uur arrangement
36
95
Per persoon
 • Inclusief Frisdranken, Sappen
 • Inclusief Bier, Wijn
 • Inclusief Koffie, Thee
 • Half uur extra? €4,-

Kinderen 3 t/m 11 jaar

2,5 uur arrangement
2
50
Per levensjaar
 • Inclusief Frisdranken
 • Inclusief Sappen
 • Inclusief Thee
 • Half uur extra? Gratis

Jarig? Vier het bij Horst World Kitchen

Bent u jarig? Kom gezellig, met (minimaal) z’n vieren eten en als jarige ontvang je 50% korting op jouw tarief! Vergeet niet een legitimatiebewijs mee te nemen.

50% korting!

Onze voorwaarde voor de verjaardagactie geldt als volgt:
* U dient op de dag van uw verjaardag aanwezig te zijn
* U laat zien dat u op uw verjaardag jarig bent, d.m.v. een legitimatie bewijs
* U bent minimaal met 4 betalende volwassenen
* U ontvangt een korting van 50% op de jarige

Stempelkaart

Spaar voor korting!

Bij besteding van €25,- ontvangt u een stempel. Bij een volle stempelkaart, krijgt u een korting van €25,-. Een volle stempelkaart kan bij het eerstvolgende bezoek worden ingeleverd. De korting kan dus niet worden gegeven op het moment dat wij uw stempelkaart vol stempelen.

Cadeaubon

Wilt u iemand een culinair geschenk geven?

Overweeg onze dinerbon voor een bijzondere verrassing! Kies elk gewenst bedrag voor dit smakelijke geschenk. Een perfecte manier om iemand te trakteren op een heerlijke ervaring.

Groepen

Het ideale restaurant voor groepen in deze regio Horst.

Met een uitgebreid assortiment is er gegarandeerd voor elk wat wils. Wij kunnen groepen tot 550 personen verwelkomen. Voor meer privacy beschikken we over een aparte ruimte geschikt voor groepen tot 30 personen – ideaal voor zakelijke presentaties en bijeenkomsten.

Onze locatie is zeer toegankelijk, slechts 2 minuten verwijderd van de A73, met een eigen ruime parkeergelegenheid die ook toegankelijk is voor touringcars. Wij zijn uniek in de regio met onze 200 m² grote kinderspeelruimte en ons etablissement is volledig rolstoelvriendelijk.

Groepskorting Regelement

Vanaf 20 volwassenen – 5%
Vanaf 30 volwassenen – 8%
Vanaf 40 volwassenen – 10%
Let op deze korting geld niet voor 25 en 26 December

Flexibiliteit

Horst World Kitchen biedt een uitgebreid assortiment van gerechten uit verschillende culturen, waardoor iedereen naar wens kan eten zonder iets te missen.

Met 550 zitplaatsen, inclusief een exclusieve VIP-ruimte voor tot 30 personen en een afzonderlijk gedeelte voor 100 personen, biedt ons restaurant uitgebreide mogelijkheden voor het ontvangen van groepen van diverse groottes.

Goede bereikbaarheid

Als het ideale restaurant voor groepen in de regio’s Noord-Limburg, Zuid-Gelderland en Oost-Brabant, is Horst World Kitchen uitstekend gelegen. Vlakbij de A73 en met een grote parkeerplaats, zijn we makkelijk te bereiken.

Duidelijke prijsstelling

Wij bieden een heldere All-in prijsstelling zodat u vooraf exact weet wat de kosten zijn en achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Vragen?

Heeft u vragen, feedback of specifieke wensen? Wij staan klaar om u te helpen. Neem telefonisch contact met ons op via T +31(0)77 390 3155.